KANDIDATEN DORPSRAAD 2014 - 2018


GONNY TEN VEEN

 


Sinds 1985 met veel plezier woonachtig in Boekelo.
Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Daarnaast ben ik parttime werkzaam als
Z-verpleegkundige.
Als lid van de Dorpsraad heb ik me de afgelopen vier jaar ingezet voor de belangen van de jongeren, het plaatsen van 20 banken in en rond Boekelo en natuurlijk (in 2013) de ontmoetingsplek aan de Boekelosestraat.
De komende periode wil ik me inzetten voor de aankleding van het dorpshart, het Bleekerijplein en het realiseren van "Natuurlijk Spelen".


GERRIT BERTELER

 


(66), getrouwd met Wilma Teunissen,  2 dochters,
3 kleinkinderen. Postbezorger in Boekelo voor Postnl. Voorheen als vertegen-woordiger gewerkt. Woon sinds 2000 aan de Weleweg 12. Van mijn 9e tot mijn 26e gewoond aan de Weleweg 4. Ik wil graag wat doen voor ons dorp en de inwoners van Boekelo. Echte specifieke doelen heb ik nog niet, maar in samen
-werking met de andere dorpsraadsleden komen die wel naar voren. Het gaat er toch om het leven in Boekelo zo aangenaam en prettig mogelijk te maken.


BEN TER STAL

 


Tukker (1958), sinds ‘92 inwoner van Boekelo. Gehuwd,
2 dochters. Studie natuurkunde/-technische bedrijfskunde aan UT. In diverse (management)functies 17 jaar gewerkt bij Stork. Sinds 2002 zelfstandig ondernemer met een bureau voor Internet en Design. Een verzorgde openbare ruimte, woning- en winkelaanbod, ruimte voor sport,  verenigingen, ouderen-voorzieningen en actieve ondernemers zijn bepalend voor leefbaarheid op langere termijn. De Dorpsraad is bij deze lange ademprojecten van groot belang. Door mijn betrokkenheid bij De Koepel en de MFA heb ik ervaren hoe belangrijk mensen zijn die iets kunnen doen.


BART STOKKERS

 


Geboren (1986) en getogen Boekeloër. In 2010 opleidingen Bouwtechnische Bedrijfskunde afgerond.
Ik ga mij inzetten voor een sportzaal bij het MFA waardoor alle sportactiviteiten altijd op één plek kunnen plaatsvinden en die daarnaast een locatie vormt voor de muziekvereniging van Boekelo; goede bereikbaarheid van het dorp zonder al te veel overlast voor aanwonenden; jonge Boekeloërs enthousiasmeren mee te doen; terugdringen leegstand in dorpskern waardoor deze nog aantrekkelijker wordt.


BEN SCHOPPERT

 


(65), leraar b.d. (sinds 2011); getrouwd, "heeft" kinderen en kleinkinderen; campert, wandelt, vergadert, leest en schrijft graag; is sinds 2010 Dorpsraadlid. Kandidaat DR omdat dit boeiende werk nooit af is. Ik zet me graag nog eens vier jaar in voor het dorp Boekelo en zijn buitengebied. Mijn belangstelling is breed en als niet-(betaald)werkende heb ik tijd voor dit werk. Zowel het vergaderen, het regelen, maar ook het praktisch bezig zijn (zoals notulen schrijven, banken plaatsen) in het kader van de Dorpsraad geeft mij veel voldoening!


JEANET VAN OFFENBEEK-NIJHUIS

 

 
Geboren en getogen Boekelose. 38 jaar. Getrouwd met Daan, 1 zoon. 17 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik ben spontaan, eerlijk en een doorzetter. Durf voor mijn mening uit te komen. Heb een brede interesse: voorzieningen voor het dorpshart
(m.n. winkelbestand), veiligheid, recreatie/toerisme. Mijn hart ligt bij jeugd / jongeren, sport, natuurlijk spelen. Belangrijkste is communicatie en samenwerking! Dus: laat u horen, laat uw kwaliteiten zien om zo samen met deze dorpsraad ons Boekelo te laten leven!

 

 

boeke-loos maart 36e jaargang, nr.369